Post by ecaradricon on Mar 7, 2022 15:40:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Загадки Нью-Йорка 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Загадки Нью-Йорка 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Загадки Нью-Йорка 3 2022 version ▞▞▞
Гра з гарною графікою, мені подобається
Все йшло добре, але тепер я застряг. Я не можу взяти млинку.
Сподобалась ця гра, поки я не любила!!! Ця жалюгідна бомба в ESB не спрацює. Розчарування. Розберіться, тому що гра до цього моменту чудова.
Веселощі змушують мене думати
Грати весело.
Інтригуючі сліди підказок і серія головоломок разом із різноманітними сценаріями, які підтримують ваш інтерес, підкріплені реалістичними звуками ситуації. Ця гра схожа на хорошу книгу, від якої неможливо відірватися!
New York Mysteries 3 Aventura mws
Мені подобається гра, але рейтинг для додаткової глави. Його стає все менше і менше. Я вже завантажив і завершив 10 ігор, і я купив бонусну главу для кожної з них. Однак цей бонусний розділ для цієї гри був дуже невеликим, і я відчуваю, що розробники і поспішають випускати бонусні розділи, щоб заробити гроші. Я повністю згоден, що вам потрібно заробляти гроші, але з 30 ударів, які ви отримуєте, коли ви розблокуєте бонусну главу, я використовував лише 2, і зазвичай на інших рівнях бонусних розділів такі великі, що ячмінь залишився
Не працює належним чином!
Весело й розважально.
Ця серія ігор дуже весела. Це може бути складно, але підказки доступні, якщо ви застрягли.
Загадки Нью-Йорка 3 Приключения wzsi
Загадки Нью-Йорка 3 Приключения hwh
Я грав і в першу, і в другу, і я не розчарований третім! Знову чудова робота над цими іграми!! Якщо вам подобаються чудові головоломки, графіка, сюжет і ціна, ви також не пошкодуєте, завантаживши New York Mysteries!
Я люблю ці ігри! Головоломки не надто складні, але досить складні, щоб змусити вас задуматися. Так тримати чудову роботу!
Важка праця змушує використовувати свій мозок
Файна гра
Гра чудова! Переклад не завжди вірний, але на гру це ніяк не відчуваю!
Це дуже круто, що деякі речі, які ви повинні робити, прості, ви просто не думаєте про них, тому що це так просто.
ок
Ninja Tobu Екшн qpdy
Мені подобається гра, але було б непогано, якби кожен раз, коли ми починаємо гру, ми могли б мати принаймні 3 монети
Мені подобається історія та графіка. Щойно розпочався, тож у мене ще є багато досвіду.
Надто дорого отримати допомогу
Здобули
Найкраща таємнича гра, в яку я грав досі.
💜💙💚
Я люблю цю гру, але рівень перемоги відкритий за допомогою грошей
Дуже цікава гра. Займає мене.
Кнопка підказки занадто близько до кнопки «Назад».
Розчаровує, але весело
Чудова гра і досить складна для мене! Єдина моя проблема полягає в тому, що підказки мало допомагають. Вони просто повернуть вас до головоломки, яку вам потрібно виконати, щоб рухатися вперед, навіть якщо у вас її ще немає. Коли мені здається, що я вичерпав усі свої можливості й нема чого відкривати, я відклав це на деякий час і повернувся. Зараз я застряг у бункері, втратив натяк і не вирішив, я це чи гра. Загалом, хороша гра. Просто потрібно налаштувати підказки.
Завантажувати не буде
Та сама помилка проводки перед будівлею. Не можу прогресувати.
Я дуже люблю ігри. Я тільки хотів би, щоб я міг перенести придбані підказки, які я не використав, у наступну гру.
Змушує думати
я рекомендую. Хороша графіка. Досить роман, щоб бути цікавим. Я думав, що кишеньковий годинник – це збій, але ні. Мені довелося повернутися назад, щоб зрозуміти це. Хороша робота. 🙂
Це цікавіше, ніж перший, який я грав.
Не дуже захоплюючий і діалоги по-дитячому. Не хотів закінчувати
Моя гра сильно зависла
Гра чудова. Мені це подобається, але в Емпайр Стейт-Білдінг є помилка, і зараз я застряг. Не хочеться втрачати весь прогрес.
Я грав у всі ваші ігри і дуже люблю їх. Для тих, хто скаржиться на те, що це не повна гра, пам’ятайте, що це безкоштовна гра. ви отримуєте опцію для бонусної глави в кінці покупки. Для безкоштовної гри це феноменально!!! Я ще не зустрічав жодних збоїв. І це додається безкоштовно! Дякуємо за вашу наполегливу працю над створенням цих ігор.
Приємно
New York Mysteries 3 Pakikipagsapalaran lfc
Загалом досить непогано, але є досить серйозний збій у грі з прихованими об’єктами в Емпайр Стейт-Білдінг, коли я не можу взяти пилку і через це не можу закінчити.
Безперервність у кімнатах і підказках добре.
Сюжет : добре - Таємничий : ТАК - Пазли : ТАК - Голландські субтитри : ТАК - Графіка : добре - Далі : New York Mysteries 4 (безкоштовно) - Вітання: розробникам гри -
Цікава і захоплююча гра