Post by ecaradricon on Mar 7, 2022 15:28:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Dog Magic Tiles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Dog Magic Tiles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Cat Dog Magic Tiles 2022 version ▞▞▞
Гарна гра, тому що це мій улюблений переклад пісень про тварин. насправді назва гри Cat Dog Magic Tiles. але в піснях є лише собачий голос. немає котячого голосу в одній пісні також чому чому чому чому чому 😭😡. У цій одній проблемі я розчарований ☹️😞😔. Інакше я задоволений цією грою. але справді гарна хороша робота 👍👌.....................
Мені не подобається ця програма, тому що, коли я граю в гру зі своєю сестрою, ми торкаємося речі, і вона зникає, а потім знову з'являється Я не рекомендую цю програму
УЗАЛО
Ця програма приємна, я так люблю ❤ цю програму
колодка какашка хахаха
Cat Dog Magic Tiles Musik pdcy
чи я зараз великий і чи так добре, так, хм, JK ха-ха. Вибачте, дуже добре wooo, так буде, зараз дуже добре !
це BIN
Нові домашні тварини
Так само, як це робить багато 😋😋 Люблю це 💖💖💖💖💖 Я не знаю, як пояснити, як я люблю цю чудову гру, коли ми бачимо, як 🐕 собака співає до побачення !! Я сподіваюся, що вам сподобається ця гра так, як я її люблю, до побачення, оцініть свій досвід 🤗🤗
ЙОГО ДИВОВУЮЧІ ТА КУМІШНІ 5 ЗІРОК
Дякую за створення цієї гри, я люблю котів, і я використовую цю гру, щоб спілкуватися зі своїм чорним котом опівночі 🌙, і вона муркоче гаванській кішці, це хороша гра для тих, у кого є коти та собаки, це дуже смішно, коли я кіт поводиться дуже дивно, коли я граю в Havana cats 🐈 😀 Це хороша гра про рекламу (якщо дратує), але чому, якщо ви продовжуєте використовувати 3 дорогоцінні камені, виходить 2 6 дорогоцінних каменів і реклама
ЦЕ САМА ЛУЧШАЯ ІГРА НА СВЕТИ МОЯ СОБАКА ЛЕОН ДАЖЕ ГРАВ!!!
Я справді ненавиджу дискримінацію, тому що я не хочу мати більше днів у своєму житті, я не знаю, чому ви йдете через цей процес, і я не знаю, що робити
Це чудовий 👌 👌 👌 і гарний додаток, мені дуже подобається 😍
Це дуже легко
так (ПИЗДА)
Чудова гра та чудова координація рук до очей.
Я так люблю вашу гру, я люблю доторкнутися до музики, так весело грати в цю гру, дякую за те, що ви створили гру з дотиком, якщо вона вища, музика така прекрасна, я так люблю цю гру!=) вона йде вище і більше. вище, і це йде швидше, я люблю це!
Я дуже люблю тебе за найкращу гру, але за додавання, але я все одно ставлю 5 💖💖💖💖😍😍😍 дуже дякую за найкращу гру, о, і це так мило 🐶🐶🐕🐕🐕 і так легко
Cat Dog Magic Tiles 音樂 xlch
Wiehena
Грайте в цю гру, коли ви напружені, злі чи нудьгуєте. Найкраща гра в історії!!!!!!!!!!!! У ньому навіть є мої улюблені пісні, і є нові пісні, які потрібно вивчити
Гойо
Пісня Cancan занадто швидко, але інші пісні є фантастичними та легкими для гри 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 😊😊😊😊😊😊😊
Cat Dog Magic Tiles Musik pdcy
Жах
Любить гру
Guerra da legião Estratégia gfr
ЦЯ ГРА СМОРДІЄ, КОЖНОГО РАЗУ, КОЛИ Я ПОМИРУ, МЕНІ МОЖНА ПОЧИНАТИ ЗНОВУ, І ЦЕ ТАК ДРИТУЄ😡😡😡😡😡😡, І ІНОДА, ЯКЩО Я НАТИСНУЮ НОТАТКУ, ЦЕ НЕ РІЧНИТЬ. НАЙГІРША ГРА КОЛИ-небудь🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😡😡
Це весело, майже немає реклами, і ви можете пропустити всі оголошення
IMA dog person, хто б не створив цю гру, я говорю ДЯКУЮ за створення цієї гри. Тому я віддаю перевагу 5 зіркам!
Це добре 😊
Мені дуже сподобалася гра Пісні класня
Дуже класно
Щасливий
Дуже весело грати з дітьми
Вперше, коли я побачив цю програму, вона з'явилася на моєму екрані, коли я грав у Loop, а потім я побачив її, а потім завантажив, як OMG, потім почав грати в неї, це чудово, але я б рекомендував вам пограти в цю гру. люблю її ігри на фортепіано, і це найкраща гра на фортепіано будь-коли, не ображаюся K-pop, але ваші ігри теж чудові, але ця собака-котяка, боже мій, це так, я не знаю, як сказати, але OMG, ви повинні її завантажити зараз завантажте його і скажіть мені, як ви думаєте, що це схоже
Мені подобається, що це швидко, і це класний виклик
Не дає мені завантажити. Позбувся половини моїх 20 ігор і досі не дає мені завантажити. Будь-які поради? Дуже цінується, Доброго дня.
Дуже гарні пісні 😁
Я дуже люблю цю гру, але мені потрібна більш складна та швидша пісня, кожна пісня повільна та легка. я швидкий стукач.
Cat Dog Magic Tiles ሙዚቃ eenb
Гра хороша, але погана частина в ній полягає в тому, що вона дає збої, і я програю, оскільки будь-яка частина моєї руки її натисне. Не могли б ви просто змусити його працювати за відбитками пальців?
Я люблю собак і котів, але я думаю, що це могло б бути набагато більше
я це люблю
Cat Dog Magic Tiles ሙዚቃ eenb
Гра класна дуже а ле чомусь далі 4 пісні грати я не можу 5 і так далі пісні не прогружаються