Post by ecaradricon on Mar 7, 2022 15:25:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack - Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack - Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سنگهای مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack - Space Shooter 2022 version ▞▞▞
یک بازی بسیار زیبا و چالش برانگیز بسیار اعتیاد آور است
سرگرم در شروع به بازی. بعد خیلی سخته.. پاک کردن...
خوبه
اونایی که گفتن بده برن بمیرن بازی بهتر پیدا نمیشه راستی اونی که نوشته بچه سه ساله حل کرده بچه سه ساله گوشی تو دستش جا میشه.
پاو پاو این بازی خالی از فضا است
Galaxy Attack - Space Shooter Arkadspel xjec
1 ستاره. بازی شما مشکل دارد درستش کن
نظر آریان ماهارجان در اینجا قسمت اعظم این پیام به اشتباه آمده است لطفا سریعاً سامانه را مطلع کنید
یک بازی سرگرم کننده بسیار آسان.
عالی عالی عالی هست
چرت
بازی ها خیلی جذاب 👎👎🏻👎🏼👎🏾👎🏿👎🏻
تنها چیزی که در یک بازی خوب میخواهم از روز سوم گذشته بازی کنم، راهی برای حذف دائم تبلیغات است. خرید مجوز برای یک بازه زمانی بدون تبلیغات فقط ظالمانه است. ناراحت کننده است زیرا این بازی واقعا سرگرم کننده است. فقط پشت ارز واقعی در هر گوشه ای دیوار شده است.
Galaxy Attack - Space Shooter Arked tukh
نیاز به تغییر نام دارد... شاید آن را "Ads Attack" بنامید و ماموریت اصلی آن تماشای هرچه بیشتر تبلیغات است.
سخت ترین بازی قرن که کاملاً اتلاف وقت است 😡😠😡😡😡😡😡😡
بازی جالب وهیجانی خوبی .هست..۵ستاره دادم
خوب خدایش
سرگرم کننده / ایجاد مهارت / واکنش
ابوحمجا
این بازی غرب است
بازی بدی خوبم نیست برای حجمش عالیه
Magic Seasons: farm and build Phiêu lưu kkzy
Galaxy Attack - Space Shooter Arkade bzaq
سلام بازی عالللللللییییی هست من ۵ساله که تمام بازیهای گلکسی رو عوض میکنم وتاآخرمیرم این ازهمشون جالب تره .
میخواهد برای همه چیز هیچ هزینهای رایگان بپردازید
بازی خوبیه ولی من برای حذف تبلیغات 1.99 پرداخت کردم و نشد. آنها پول من را گرفتند و هیچ کاری در مورد تبلیغات انجام ندادند.
بازی،خیلی خوبیه،حس خیلی خوبی به انسان میده،حسه بردن،وبرنده شدن،بروبچ کنید،،..
ناگوار. من 104 را برای فصل اول و اشتراک های مختلف هزینه کردم. آن را به فصل 97 رساندم. به نوعی بازی من به سطح 70 برگشت و من بسیاری از چیزهایی را که برای آن پرداخت کردم از دست دادم. چندین بار تماس گرفته اند. هیچ راه حلی وجود ندارد. مردم پولی برای هدر دادن ندارند و من دوباره برای چیزهایی که باید داشته باشم پولی نمی دهم
سرد
خوش می گذرد
باکواس
بازی نرم افزار رو قوی ظاهر کرده
بازی شایسته
کسی که به شما اجازه ایجاد یا حذف فایل های گوشی را می دهد ... باید نادان ترین هق هق روی کره زمین باشد ... چگونه جرات می کنید برای آن مجوز بخواهید ... حذف نصب ... احمق ها ...
Galaxy Attack - Space Shooter Arkadne igre gvfd
اگر پاداش ها با تلاش مطابقت داشته باشند، بازی بسیار سرگرم کننده ای خواهد بود. همچنین امواجی در سطوح وجود دارد که عبور از آنها بدون مرگ اولیه غیرممکن است. راهی برای تغییر کشتی پیشفرض شما وجود ندارد، بنابراین صرف پاداش برای کشتیهای جدید بیفایده است. حذف نصب شده است.
بازی من Stop working upon update نمی تواند پاداش دریافت کند چگونه می توانم آن را برطرف کنم
بازی کول