Post by ecaradricon on Mar 7, 2022 15:22:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Мислех, че тази игра е добра. не беше. когато докосна, прави две неща. едно, скача. две, не. И някои от нещата са непредвидими.
Харесва ми, но първо ниво е твърде трудно. Освен това трябва да гледате реклами и не ми харесва тази, в която съпругата е на път да роди бебето, а съпругът трябва да прави много неща. Уважавам вашето мнение, ако смятате, че това е най-доброто приложение някога. Пътят и към много реклами. деинсталирам.
Това е много лошо. Винаги, когато се опитам да скоча, умира. Много е изостанал. Моля, поправете този проблем. Мислех, че е хубава игра, но се оказа разочароващо и китката има твърде много изоставане в играта.
Go Escape - Отзиви | Facebook
Опцията за ниво на пропускане не работи. Опитах се да я използвам няколко пъти, но изобщо не работи
Тази игра е ТОЛКОВА пристрастяваща, но открих проблем с тази игра. ИМА ГРЕШКА. Когато играя, понякога топката се проваля. Понякога скача НАЗАД, а понякога топката върви СУПЕР БАВНО, това ме обърква. Но освен това, бих дал на тази игра ГОЛЕМИ ПАЛЕЦИ НАГОРЕ.
За много добавки, не толкова много креативност, не препоръчвам
След като стигнете до ниво, то започва да изостава и не ви позволява да правите нищо, независимо какво
това е много забавна игра и всичко, но не използвайте получаването на 30 безплатни диаманта. или бутона за пропускане на ниво. кара те да гледаш рекламата, но никога не я получаваш. вярвай ми. lvl 12 етап 1 ме накара да се вбеся, така че натиснах skip lvl. но се върнах на началния екран на играта, помислих, че е проблем, но след това трябваше да го довърша, следващото ниво, което намерих изключително трудно, го натиснах отново.след като това се случи, не можех да играя играта в продължение на 10 минути, защото това, което се случи беше, че не можех да се движа, освен да ме убият шипове. моля, поправете това
Докосвам го, за да скоча, но не прави нищо. Мога да бъда поне десет нива напред, ако наистина можеше да работи. Аз съм на ниво 54 точно ще го докосна 2 пъти и не прави нищо след това го залепих 3 пъти и пак не се вдигна понякога работи, а понякога не и когато не е ужасно
Sky Sports F1 в Twitter: "Bottas has to go down the escape road after ...
Вижте екранните снимки, прочете най-новите рецензии от клиенти и сравнете оценките за Monkey Go Happy Escape.
някои грешки в нивата и много реклами, но играта е забавна и пристрастяваща
Go Escape! Arcade jtd
Bullet Boy Аркаде wskw
Go Escape! อาร์เคด hlok
забавна игра, но наказва играчите с времето на рекламите си. те се появяват в края на нивото, но преди края на екрана на нивото. ако има въведена допълнителна команда *връщане назад*, когато рекламата е отхвърлена, екранът за край на нивото никога не се появява и играчът е принуден да играе отново през нивото, за да напредне. Ще започна да играя повече, ако това се оправи
Go Escape! ארקייד yrz
Съхранение, Флашка Duo, Memory Stick PRO Duo PSP Go: Memory Stick Micro (M2) и 16 GB флаш памет. Дисплей, 480 × 272 пиксела с 24-битов цвят,
тъй като завърших съществуващите нива на Go Escape, очаквам да дам някои съвети. Като цяло бях доволен от играта, но имах много пари и с 50 нива до края нямах за какво да ги похарча. Могат ли създателите да рекламират повече топки, особено редки, те са най-забавните за използване. И моля, направете по-сладки, защото в момента единствената, която използвам е поничката. Но като цяло ми хареса играта и как нямаше движение наляво и надясно. Просто докоснете. Благодаря ти! 😊
This audio recording is designed to teach you how to relax, to escape from the stress of everyday life, forget your worries and just let go.
Here's why - CNET; съдба Модернизиране Столова Escape Room Roma (Rome) - 2020 All You Need to Know BEFORE You Go (with Photos) - Tripadvisor
все още има много грешки, които не си струват изтеглянето
The 10 most amazing mobile Kickstarter games
много глупости в тази игра, които ви убиват често. забавно в точки и се наслаждавах на по-ранните нива, но по-късните нива се чувстват като опит и грешка със страничните платформи, които се движат внезапно и склоновете, понякога карайки топката да се движи неестествено бързо. разочароващо, разбира се, но нещо, с което мога да се справя. това, с което не мога да се справя, е дързостта да показвам реклами след смъртта. Играех без интернет в по-голямата си част, но сега видеорекламите просто убиват цялото изживяване на играта.
Това е добра игра. Нивата варират в зависимост от нивото на трудност, докато се изкачвате, но нито едно от тях не беше невъзможно, както в други приложения. Наистина ми хареса тази игра, но в крайна сметка завърших играта. Моля, добавете още нива!
Харесвам играта, но само рекламите не ми харесват
7 секунди игра, 30 секунди реклами, изплакнете и повторете
Бих оценил по-високо, ако решат проблема, когато ако докоснете екрана, той не прави нищо, това е досадно за по-късните нива, където имате нужда от прецизни скокове, моля, коригирайте това, разработчиците
Тая игра за нищо не става не я тигрете. 😡😡😡😡
Ужасна игра в първите няколко нива, започна да изостава и не ме остави да скоча Не препоръчвам тази игра, тъй като има ужасяваща графика и е много скучна
Контролите не са толкова добри, но като цяло е добра игра.
прилична игра, твърде много добавки и недостатъчно нива. Харесва ми начина, по който работи системата за печелене на скъпоценни камъни.
Cách cài đặt Самолетик убийца времени сложная аркада trên máy tính. Máy bay-kẻ giết thời gian, trò chơi hay nhất trong game dính bó, game arcade.
"Forgiveness" is a series of 7 escape room adventures, Take the personality test and ... environment and the trials you'll go through will change accordingly!
много хубава пристрастяваща игра за подобряване на инстинктите и скоростта, но твърде много добавки и те ви карат да гледате цялото нещо понякога, освен тази страхотна игра, очаквайки с нетърпение нови нива 😁
Графика хубави цветове на топката хубави единственото нещо, което не е добро, е ужасната лъжа, когато буквално трябва да гледате глупава реклама на нивото на пропускане и след това ви изиграхме на същото ниво, някои от вас може да не ми повярват, но всъщност да ви върнат на същото ниво, само за да може да гледа как страдате, не инсталирайте тази игра, това е загуба на ужасното ви време! ако видя друга игра като тази, по дяволите ще деактивирам Play Store, защото това не дава смисъл на Бога
Не дава много добавки, много рядко се срещат добавки. С напредването на играта става все по-трудно и ви забавлява. Бих казал, че това е най-добрата игра, която съм изтеглил досега
Мразя тази игра, защото всяко едно ниво трябва да умра и след това да скочиш, ще отнеме секунда [след това ще скочи]🙄😠 и те поставят plas it's taridl оценка на тази игра като игра с 1 звезда.
Хареса ми да играя тази игра, трудността постепенно се увеличава, в обобщение, съветвам ви да я опитате.
Forgiveness : Escape Room в Steam
Играеш 30 секунди и си имаш непропускаща реклама.... забавно.....
Тази игра ми помага да се отпусна, въпреки че се разочаровам, когато загубя, но все пак наистина харесвам да играя и се надявам скоро да дойдат още нива, защото току-що завърших всички нива 202 само за няколко дни.
Невероятна игра. Наистина пристрастяваща. Няма почти никакви реклами и играта е наистина приятна.
Току-що завърших всички нива! Това е фантастична игра за игра! Обичам да слушам аудио книги, докато играя тази игра, има разумно количество добавки и нови топки за събиране с различни цветове и модели! Бих оценил това 100/100
Играта е наред до по-късни нива, които се появяват като луди, нивата действат непредвидимо и някои очевидно не са тествани за игра, като някои нива не са трудни, но напълно невъзможни, единствено поради дизайна на курса. Принуждаване на потребителя да използва прескачане на реклами, за да играе играта.
Това е fu....крал скрипт, понякога иска да загубите, за да ви покаже реклама, ако някой иска да се наслади да играе тази игра, изключете интернет
Играта е пристрастяваща и понякога е наистина страхотно да видите как топката се спуска по рампите и други неща. Но има често количество реклами между възпроизвежданията и понякога тя не разпознава кога докосвате, което е супер разочароващо. Ядосвам се, че напускам играта, но като цяло това е добър губещ време.
Не би трябвало да поставям телефона си в самолетен режим, за да прекарвам повече време в игра, отколкото в гледане на реклами за нея. Печелете или губите, чака ви 30-секундна реклама и като се има предвид дължината на всяко ниво, числата не играят добре.
Historic Home on 17 acres of land. Go escape! – Къщи под наем в ...
Go Escape! Arcade ddjk
Help Joe to escape from the volcano. Swing on the rope, try to avoid rocks and fireballs. Collect gems to unlock new skins.
всеки път, когато премина ниво, има реклама, тази реклама ме кара да не мога да премина към следващото ниво, така че просто сядам в края, така че трябва да рестартирам нивото 🖕😡🖕