Post by ecaradricon on Mar 7, 2022 15:10:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
ked som si to stiahol predtym to bolo super preto som tomu dal 2 hviezdicky ale teraz to nemozem ani stiahnut a mam wifi len to pise download caka a takto to bolo hodinu vies co tomu davam jednu hviezdu teraz pretože je to veľmi nepríjemné 😠 a približujúce sa .
Neuveriteľne dotieravý s reklamami. Tridsať sekúnd a štyri výzvy na sledovanie reklám alebo iných vecí.
Je smutné, že musíte sledovať 30-sekundové reklamy, aby ste dostali odmenu. Páči sa mi tento koncept, ale toto musí byť priateľská hra pre všetkých. Opravený neporiadok.
Cooking Mama: Let's cook! სასწავლო ehi
bolo to veľmi oneskorené a nevedel som, že je to načasované! ako mám pripraviť zmrzlinu za menej ako minútu!
Cooking Mama: Let's cook! Pendidikan gpld
Viac zábavy, keď sa od vás neočakáva, že budete vždy dokonalí. Úprimne povedané, je to celkom zábavné pokaziť sa a sledovať, ako sa mama hnevá. Jeho zdokonaľovanie jeho nuda.
Už som zaplatil za recept a dostal som upozornenie prostredníctvom textovej správy a už bol odpočítaný z môjho účtu, ale nemôže sa zobraziť v aplikácii. Opravte to.
ok, veľa šťastia na zajtrajší večer a štvorčlennú rodinu a batožinu nenájdete v tejto sekcii starostlivo vybraná tretia strana alebo niečo podobné je skvelý čas, aby ste si uvoľnili ruky
E...........
Milujem túto hru, ale nechcem stále platiť za recepty, ale ak nie, robím tie isté znova a znova, začína to byť nuda
Mám rád túto hru, ale trochu otravná, keď som skončil, je to ako čas je tiež rýchly, takže budem hodnotiť túto
hra je dobrá, ale mal som veľa problémov, ako som miešal, potom sa to jednoducho zastaví Nepáči sa mi to pls oprava
Cooking Mama: Let's cook! Educativos rxp
Príliš veľa reklám. Nemôžem si užiť hru so všetkým tým spamom, ako sú vyskakovacie okná, ktoré sa ma snažia prinútiť pozrieť si nejaké reklamy. Super otravné.
Dobrá mama na varenie, ale vždy tam niečo ukazuje, bliká atď., čo pokazí relaxačnú náladu. Vyzerá otravne a rušivo a je to takmer na každej obrazovke.
Prostě kokotina no hrate ne a proste sekne vzdy na posledny chvilu ked proste máte uz navarene hra pre debilov co vak poviem
Star Traders 4X Empires Elite Παιχνίδια στρατηγικής zpl
Je to pre mňa príliš kreslené, pretože nemám menej ako 5 rokov, možno pre tých, ktorí majú deti, by si to mohli nainštalovať, ale ak máte 11 ako ja, tiež by ste to nenávideli
AAA telefónna hra, pay wall je čisto pre viac obsahu, môžete vypnúť reklamy. Vedľajšie aktivity na rozbitie tempa vecí. Platené za recepty výrazne zvyšujú počet získaných mincí, no na vychutnanie si hry nie sú veľmi potrebné. Nákup za 2 doláre postačuje na to, aby sa vaše mince dostatočne zvýšili na odomknutie minihry každé 3 recepty, ktoré uvaríte. 16 dolárov stačí na to, aby ste si užili širokú škálu obsahu a dostatok mincí na odomknutie minihry pri každom recepte, ktorý uvaríte.
táto hra ma núti dostať záchvat. je tu príliš veľa reklám, ktoré vyskakujú, a z ponuky sa mi chce zvracať, pretože 27 možností bliká a skáče. Skutočná časť varenia je zábavná a baví ma to. nevýhody však prevyšujú klady. odinštaloval som.
V tejto hre sa toho deje toľko, že ani neviem, čo mám hrať skôr. Ale má dobrú grafiku a google účet.
Hra je zábavná, ale je toho veľa a hra sa neustále snaží, aby ste urobili všetko. Aj keď vyzerajú ako stará grafika ds, je to roztomilé a trochu nostalgické, vyzerá to škaredo.
Toto je úprimne úžasná hra, nepáči sa mi, že na prípravu jedla musíte mať internet, je to otravné, pretože naozaj chcem robiť jedlo
Nie je to zlá, ale dobrá hra, ale nie dobrá, ale pekná hra
Stále padá. Nemohla som ani začať s receptom.
je to zábava a všetko, ale vyžaduje si to, aby ste pozerali reklamy príliš veľakrát. nie je pre mňa.
Táto hra je návyková a náročná Páči sa mi, že ju hrám roky. Za posledných pár dní som mal niekoľko problémov so zamrznutím, tak som o tom povedal tvorcom a oni boli veľmi rýchli a pohotoví, že to ešte nebol deň a už sa to vrátilo do normálu. Ďakujem veľmi pekne, som tak rád, že teraz môžem robiť svoje výzvy.
Hra sa mi páčila, ale nie sú tam žiadne minihry ako na obrázku.
Táto hra mi vracia spomienky, pretože keď som dieťa, vždy hrám túto hru, takže jej chcem dať päť hviezdičiek🌈⛄
Táto hra je dobrá, ale musíte použiť wifi, aby ste získali ingrediencie, ale stojí to za to.
Je to tá istá Cooking Mama ako predtým. Hra sa však zdá byť ešte povrchnejšia. Hra vás neustále bombarduje, aby ste sledovaním reklám získali ďalšie odmeny. Je to bezplatná hra. Rozumiem reklamnej podpore. Toto je len útočne zlé. Po dokončení čohokoľvek v hre sa zobrazí tlačidlo sledovania reklamy. Odinštalovanie minút po inštalácii.
Varenie Mama je najlepšie, ale získanie určitých vecí trvá trochu dlhšie.
Inštalujem túto hru svojim deťom...a veľmi sa im páči. Zjavne však existuje nevhodná reklama pre deti (reklama na hru). Prosím opravte to. Vďaka.
Prosím, opravte túto hru, pretože keď robíme zle iba my, ukazuje jedno kolo niečo, čo stráca čas aspoň 3 až 4 sekundy. Takže dávam 1 hviezdičku.
EDIT: Nové režimy a rôzne bezplatné recepty sú úžasné. Tie za cenu sú tiež za rozumnú cenu. Zahrňte viac bezplatných receptov alebo sériu odomykateľných receptov oddelených od platených receptov. Je to solídna aplikácia, beží celkom dobre, ale nie je taká príťažlivá na to, aby bola uzamknutá na 1 recept.
Naj naj naj naj naj naj naj naj... HRA NA SVETE!!!!!
クッキングママ お料理しましょ! 教育 spbr
Príliš veľa sa deje, príliš veľa reklám a chce, aby ľudia míňali. Po 5 minútach bol odinštalovaný. Hral som veľa hier o varení, ale nikdy som nemal toľko nátlaku, aby si kupoval balíčky alebo sledoval reklamy.
Naozaj milujem túto hru, ale nie je to hra, ktorú som chcel hrať. Tiež sa objaví toľko reklám.
veľmi otravná hra- nie je vhodná pre osoby staršie ako 15 rokov. neexistujú žiadne možnosti na stlmenie zvukov. je to veľmi pomalé a prial by som si, aby existovala možnosť zvýšiť rýchlosť preskakovaním vecí.
Vymazal som to hneď potom, čo som to hral 5 minút, pretože na stiahnutie ďalších nových receptov stále potrebujete WiFi. Hovorí, že nepotrebujete WiFi, ale stále potrebujete.
Myslím, že je to dobrá hra, ale keď sa snažím hrať mini hry, stále mi zaostávajú, takže tejto hre dám 3 hviezdičky😲 ⭐⭐⭐
Blesk! Tancujte! Odskočiť! Pozor! Šťastné jedlo! Kúpiť kúpiť kúpiť! Pozrite si túto reklamu! Viac reklám! Reklamy? Viac! S rozsahom pozornosti chipmunka som bol vážne ohromený úplnou zaneprázdnenosťou rozhrania. Vždy som bol fanúšikom originálu ako niečoho na skrátenie času a tešil som sa na niečo nové. Odinštalovanie skončilo asi po 30 minútach. Typický príklad mikro transakcií.