Post by lenlobanglendi on Feb 20, 2022 3:40:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox sikkə ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Kamera görünüşünü bir az daha geri çəkin
Onlayn olduğunuzu düşünmək üçün hazırlanmış oflayn oyun. Minimum səy oyunu pul qazanmaq üçün ağzına qədər reklamlarla doludur. narahat olma.
Bu, çox asılılıqdır, əslində onu "iki yüz iyirmi üç" səviyyəsinə çatdırır, bir çox reklamlara çox asılılıq yaradır, lakin onlar hərdən bir şəkildə açılırlar, minalarla yalnız bir dəfə bir az geri qalmasına baxmayaraq, əldə edə biləcəyiniz dəriləri sevirəm, lakin çox gözəl oyun və qrafika da 👌
Bu qədər gecikmə olmasaydı, proqrama 5 ulduz verərdim və son öldürməni əldə etmək ərəfəsində olanda mən nifrət edirəm, bu yavaş biçmə zamanı məni heç kimi öldürməmiş bir adamın qarşısında itirməyə məcbur etdi. bunu yaşamaq istəmirsənsə mənim arxamca get, başqasını quraşdırma, bu pisdir
Sausage Wars.io Arkādes spēles jyp
O qədər axmaqdır ki, bütün bot adamları sadəcə olaraq sizi təqdir edir və yavaş mo SON KILL şey pisdir, çünki botun xəritədə vurduğu bir şey yenidən işə düşür!?! Yaxşı deyil😑
Mən kolbasa wars.io əlavəsini görəndə elə bildim ki, bu oyunu əldə etməliyəm, sonra proqramı açdım və işləmirdi, əgər bu oyunu yaradan şəxs onu işə salsa, onu 5 ulduzla qiymətləndirərdim, ancaq yaxşı olarsa. və siz kolbasa run və həmçinin bizim aramızda bir rip yalnız niyə düzəldə bilərsiniz
Bu, həyatımdakı ən yaxşı oyundur, xahiş edirəm onu daha da yaxşılaşdırın
Bu oyun əyləncəlidir! Ancaq yeganə problem odur ki, reklamlar mənə mane olur. Zəhmət olmasa düzəldə bilərsiniz? Oyunun reklam yerləşdirməyə davam etməsi məni maraqlandırmır. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Əslində onlayn deyil, hər matçdan sonra 30 saniyə keçilməz reklamlar, hər şeydə banner reklamları, hətta yükləmə ekranında belə. Oyun xüsusi bir şey deyil. Kiminsə bu reklam göstərən maşını niyə yükləyəcəyinə əmin deyiləm....
Baxmayaraq ki, bu yaxşı oyundur, amma reklamlar yenicə açılır və mən sil düyməsi gələnə qədər gözləməliyəm və canlandırmaq üçün kliklənəndə böyük bir reklama baxmaq məcburiyyətindəyəm və bir neçə dəqiqədən sonra başqa bir elan görünür, reklamlardan bezdim amma oyun zəhmlidir, zəhmət olmasa problemi həll edin və bu, yaxşı oyun olacaq
Sausage Wars.io Arcade mhth
Bir az asan amma qeyri-mümkündən daha gözəldir. oynayacam
Bu oyun gecəsi yaxşıdır, amma oyun vaxtından daha çox reklam var. Ömrünüzü reklamlara baxmaqla keçirmək istəmirsinizsə, bu, vaxt itkisidir. Zibil! yükləməyin.
Mən bu oyunu çox sevirəm, o qədər əyləncəli və gülməlidir ki, ölmək üçün daha çox yol lazımdır, amma bu əyləncəli və gülməli əla oyundur
Oyun olduqca yaxşıdır, lakin yükləmək üçün təxminən 30 dəqiqə çəkir
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Экшен dvm
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee niyə!
oyun çox yaxşıdır, ümid edirəm oyuna 2 vs 2 rejimi və onlayn serverlər əlavə edəcəm
Siz və Andre Aqassi üçün problem yoxdur, İngiltərədə hər gün yeni işçiləri üçün ilk iş üçün o, axşam saat 20:00-da gecəniz xeyrə qalmalıdır və tariximizin və oyunumuzun ən yaxşısı olmalıdır.
Adam, bu, həqiqətən mənim oyunumdur! Asan deyil, çətin deyil və mən ən çox sevdiyim personajlardan biri ola bilərəm, amma kolbasa kimi! Amma mən ona 4 ulduz verdim, çünki bəzən çökür və hətta qəzalardan biri həqiqətən telefonumu söndürəndə məni narahat edirdi! Amma yaxşı idi və bəli, hər 5-10 dəqiqədən bir bir neçə reklam var, amma hər şey nəzərə alındı, olduqca yaxşı oyun
Qəribədir, amma heyranedicidir, bu oyunu çox bəyənirəm, çünki o, çox asandır və super əyləncəlidir, onu sevirəm
Super əyləncəli və rahatdır, lakin tur bitdikdə reklam açılır
Mən bu oyunu sevirəm, o, digər iOS versiyalarına bənzəmir, bu oyunun arena rejimi və sərin xarakterləri var.
Çoxlu reklamlar, lakin həqiqətən əyləncəli bir oyun
Onun yaxşı və hər şey ancaq bir çubuqla öldürüldüyünü və CPU ilə birləşdiyini düzəldin
Bu ən pisdir. Mən yeni olanda oynamağa çalışıram, donur və məni bir neçə saniyə hərəkət etməyə məcbur etmir. Zəhmət olmasa bu səhvləri düzəldin
Dəhşətli təcrübə yükləmək üçün 5 dəqiqə çəkir.. və hazır olanda mən play düyməsini sıxıram və açılmır... Crazylabs-dan əla olan digər oyunları tövsiyə edərdim!!! Bilmirem bu ne olur?
Yaxşı, amma bəzi təkmilləşdirmələrə ehtiyacı var, bilirsiniz.
👍👍👍👍👍👍
Əyləncəlidir amma onlayn haradadır!? Onlayn olmadan əyləncəli deyil
Saisaj müharibələri xoşbəxtlik içində amansızdır
Oyunun birinci səviyyəsində mənim oyunum sadəcə çökdü və yerindən tərpənmədiyi üçün sadəcə ilişib qaldım. Bu oyunu almayın
Düşünürəm ki, bu, xoşdur, əyləncəlidir, lakin hücum üçün yeni bir hərəkət əlavə etməlidirlər
Yaxşı oyun amma reklamlar çoxdur
Dəhşətli!!! Bütün oyun səhv etmək və məni oynamağa icazə verməməkdir!!! Heç vaxt alma!!! Telefonumda olan bütün oyunlar yaxşı işləyir amma bu bir doza işləmir!!! HEÇ VAXT TƏKRAR ETMƏYƏM HEÇ ALMAM!!!
Düzünü desəm, bu oyun çox gülməli olur, bəzən məni güldürür, amma əlavələri çox bəyənmirəm, xahiş edirəm bunu silə bilərsiniz və mənim sevimli dərim banandır, çünki sarı mənim sevimli rəngimdir.
Mən hot-doq xoşlayıram
Sausage Wars.io আর্কেড wiy
Bu oyun ən əyləncəli və ən gülməli oyundur, əgər bu oyunu bəyənmirsinizsə, bu sizin fikrinizdir, amma mənim fikrimcə, bu çox gözəl oyundur, əylənin.
3 ulduz, çünki bitirdiyiniz hər oyun və əlavələr açılır ki, əlavələr olmasaydı, zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Bu oyun əyləncəlidir, amma düşmənlər kompüterdir, mən düşmənə yumruq vuranda hamısı məni öldürmək istəyir və mən yıxılaraq ölsəm, mənim üzərimdə rəqs edəcəklər, yıxılmayacaqlar, mən öləndə görünməz divarları var, btw düşmənlər oyunçudan daha çox zərbə gücünə sahibdir, düşmən ölmək üzrə olanda, vaxt donur, ölməzlərsə, əvvəlcə hərəkət edib yumruq ata bilərlər, bu çox ədalətsizdir, insan kompüterə qarşı, çox ədalətsizdir.
Bu oyun çox əyləncəli və heyecen vericidi amma çox gözəl oyundu ona görədə mən 5 ulduz verdim
Sausage Wars.io آرکیڈ eyvp
Mən müntəzəm olaraq daha çox dəri və yeni yeniləmələr istəyirəm
Bu şey o qədər gözəldir ki, mən onu yaralara verirəm, çünki bir az nifrət etdim, çünki tanıdığın insanları bir az axmaqcasına vurdun. mənim ünvanım heç bir şey deyil, mən bunu silmək üzrəyəm, çünki mənim ünvanımın harada olduğunu görmənizi istəmirəm, ona görə də onun yarısını silmək üzrəyəm.
Oyun başlayan kimi hamı HƏMİŞƏ MƏNİ izləyir və dəriləri əldə etmək həmişəlik, yükləmək isə FOREVER vaxt aparır, xahiş edirəm bu bir neçə problemi həll edin və mən daha yüksək qiymət verəcəyəm
Bu oyun səviyyə 30-a qədər əyləncəlidir və bilirəm ki, mən 41-ci səviyyəyəm, amma bu səviyyədə bütün bot kolbasaları sizi hədəfə alacaq və siz də mənim kimi qəzəblənəcək və əsəbiləşəcəksiniz və məncə, bu oyunu bəyənməyəcəksiniz, amma bunu düzgün oxuyanda bilirsən ki, mən onu oynamalıyam, yoxsa yox, sənin seçimindir, səni bu oyunu oynamağa məcbur edə bilmərəm.😎
Bu oyun heyrətamizdir, amma çoxlu reklam var ki, qalib gəlsəniz, hər yerdə olduğu kimi iki reklam olacaq, ona görə də bu oyuna yalnız bir ulduz verirəm