Post by lenlobanglendi on Feb 20, 2022 3:25:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: Kuchenne Cafe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: Kuchenne Cafe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukać kod wiele wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: Kuchenne Cafe 2022 version ▞▞▞
Tak naprawdę nie gotujesz.
Lubię, że gra jest fajna i łatwa, naprawdę zabija czas
Oceniam to 3, bo zawiesza się i nie mogę kontynuować 253, ponieważ zawiesza się i muszę ponownie uruchomić
łał!
Bardzo zła gra
Ta jedna gra jest bardzo prosta i łatwa w użyciu i modyfikacji. Fajna gra do grania z przyjaciółmi, którzy mają więcej rozrywki.
ガムスリンガー アクション ljbh
Dodatkowe 😄
Gra bardzo mi się podobała, ale dotarłem do poziomu 12 i przestałem, powiedział, że nie mam klientów i próbuję kupić, ale odmówiłem, jest za dużo reklam
Wszystko było dobrze, aż do poziomu 77, gdzie się zatrzymało
Naprawdę lubię grać w tę grę przed oceną, aby zobaczyć, czy są jakieś problemy. Więc to jest naprawdę dobra gra i uwielbiam grać.
Cooking max to ciekawa gra dla wszystkich dzieci. Gram w tę grę wiele razy i bardzo mi się podobała.
Cooking Max to zła gra w Sklepie Play Nienawidzę tej gry, więc naprawdę bardzo zła aplikacja
Co za żart. Jeśli kupujesz klejnoty, zabierają ci pieniądze, nie dają ci klejnotów. Nikt nie odpowiedział na moje e-maile. Kompletny kon.
Yyy
U mnie działa idealnie, jak opisano w opisie. Bardzo łatwy w użyciu i odtwarza wszystkie rodzaje plików flash.
Ładne, ale nie świetne?
Cooking Max: matlagningsspel Arkadspel dter
Bardzo dobrze, że jestem zajęty w mojej grze
Po prostu zamrażaj odinstalowane, poczeka chwilę, zanim zainstaluję ponownie
Odinstalowałem grę, która zaczęła się zawieszać na pierwszych 2 poziomach. Skończyłem... Ta gra jest do bani
Kochałem
Dużo reklamuje tę aplikację.
Uwielbiam tę grę, ale często się zatrzymuje, gdy próbujesz szybko poruszać cytryny i soki, które muszę nacisnąć dwa razy lub więcej, poza tym 2 kciuki w górę dla mnie
Najlepsze jak dotąd doświadczenie jest łatwe do grania i zapewnia dobre środowisko do nauki.
Najgorsza gra do grania .... Nigdy nie próbuj grać w tę grę
Podoba mi się ta gra, ale kiedy gramy w ostatnią zawartość, zawsze się zawiesza
Cooking max to taka ciekawa gra. To taka najlepsza gra w całej grze. To naprawdę bardzo interesująca gra....
Urocza gra, ale oceniam na 3 za to, że jest kłopotliwe, aby dodać klienta, musisz oglądać filmy przez cały czas, a na pewnym poziomie jest to więcej niż kłopotliwe 20 sekund, aby podać, pamiętaj, że nawet gotowanie jedzenia zajmuje trochę czasu, więc niesprawiedliwe jest obciążanie graczy i ulepszanie musisz najpierw oszczędzać za każdy ukończony poziom, niektóre z nich są płatne
Gra o gotowaniu jest wypełniona ekscytującą misją gier fps. To naprawdę bardzo łatwe do grania. Uwielbiam grać w tę grę. Miał dobrą grafikę i inny
To naprawdę dobra gra, ale widziałem lepsze gry, co wygląda lepiej, powinni popracować nad swoim wyglądem w jedzeniu🙁 a w grze jest zbyt wiele aplikacji😒 ale tak czy inaczej lubię to, ponieważ ludzie przychodzą szybko😁
Gra marnuje czas. Nie lubię tej gry.
dak la ni lepas gra aktualizacji nihh awat lambat sangat nak masuk gra sampai 10minit x msuk² gra lagi..dok ładowanie tu ja..kalau tau aktualizacja jdi mcm tu x aktualizacja pon xpa..
Gotowanie max to niesamowita gra. Lubię te gry restauracyjne. To najlepsze gry kulinarne dla dziewczyn. Bardzo lubię tę grę.
Cooking max to ciekawa gra. Ta gra jest tak dobra podczas grania. Jest najlepszy w innych grach kulinarnych
Cooking Max: juegos de cocina Arcade eee
Niesamowici faceci z gry o gotowaniu muszą ją pobrać i cieszyć się jej fajnymi funkcjami. Bardzo łatwy do gry, pobrania i zainstalowania. Bardzo niesamowity interfejs użytkownika, który ma ta gra.
Całkiem fajnie lubię tę grę o gotowaniu.
Nie instaluj tej aplikacji.... To bardzo głupia aplikacja.. Ta aplikacja zawiesiła mój telefon.. Odradzam pobieranie tej aplikacji..
Piękny sya pero minsan ang tagal mapindot , więc biigyan ko lang sya ng 3 star
Cooking Max-food cooking games Arcade ubwb
Może dobra aplikacja . Bt nie ma mre poziomów !!